divendres, 17 - d’agost - 2018 | usuaris actius: 523 | 9654372 visites
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola
Sant Julià de Cerdanyola - Tardor / Hivern
Sant Julià de Cerdanyola - Tardor / Hivern

Les xemeneies ja fumen, s’ha acabat la calor de l’estiu, tothom espera pluja, bolets i molt aviat el fred.

Ja s’acosten els dies més grisos i amb més hores de foscor, però no per això menys intensos.

Ha començat el curs escolar, això va acompanyat de rutina i normalitat, sembla que tot torna al seu lloc després del relax de l’estiu.

Han començat també les activitats esportives dirigides al Local Social de l’Ajuntament, la gimnàstica de mobilitat per la gent més gran, el Yoga i la Zumba, els dies de jocs de sobre taula i tallers al Centre Cívic, les classes de música de l’escola Folk ... tot plegat per donar vida a l’època menys glamorosa de l’any, la tardor i l’hivern.

Tot i que aquesta època, al nostre poble, també té dies molt bonics, celebrarem la castanyada amb els nens/es de l’escola, arribarà la Fira-Faia, la nit de Nadal amb la Fia-Faia, la Kina, el sopar popular de Cap d’any, la nit de Reis, la cursa de Reis ... tot plegat omplirà d’activitat i de gent el nostre poble i  farà que sense adonar-nos-en de seguida haurem acabat un altre any, en començarem un de nou i amb un tancar i obrir d’ulls tornarà a arribar la primavera i els dies més llargs i assoleiats.

Els Cerdanyolencs som gent activa amb nervi i iniciativa i obrim el nostre poble a tot aquell que s’hi vol integrar, sigui de forma temporal o definitiva, aquí hi ha lloc per tothom.

Ven vinguts, ven trobats i ven arribats tots.

Disfruteu de la tardor i l’hivern del nostre poble,  respectant sempre tot i a tothom.

Salut,

Agustí Elias Cunill
Alcalde.

 

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola CIF: P0831100C Local Municipal, s/n
Tel. 938 227 667 Fax 938 227 669 st.juliac@diba.cat - Avís legal - Accessibilitat
Diputació de Barcelona