divendres, 19 - de juliol - 2019 | usuaris actius: 217 | 13182180 visites
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Protegim les vostres dades personals

La declaració següent l'informarà, com a usuari de la nostra plataforma d'internet, de la nostra política de protecció de dades.

L'Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola CIF: P0831100C cuida especialment la relació amb els seus visitants, per a la qual cosa, les dades que s'ens subministrin mai seran utilitzades per a una altra finalitat que no sigui per a la que van ser facilitades.

En cap moment la informació que us demanem serà divulgada ni utilitzada per a uns altres fins que no siguin els expressats en la carta de compromisos. Existeix el compromís per la nostra part que les vostres dades no seran cedides a tercers en cap cas, sense el seu consentiment. Així, sempre controleu la vostra intimitat.

A més, sempre que ho desitgeu, podeu exercir el vostre dret d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició de les vostre dades personals, en els termes previstos en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Podeu exercitar aquest dret mitjançant una carta adreçada a l'AAjuntament de Sant Julià de Cerdanyola, Local Municpal, s/n 08694 Sant Julià de Cerdanyola, o bé enviant un e-mail a st.juliac@diba.cat

Condicions d'ús

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i serveis que ofereix www.santjuliadecerdanyola.cat, abstenint-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contraries a la bona fe i a l'ordre públic. En especial, l'usuari haurà d'evitar tota conducta que pugui atemptar contra el principi de no discriminació per raons de sexe, raça, religió, ideologia o qualsevol altre circumstancia personal o social.

Finalment, l'usuari haurà d'abstenir-se, a títol enunciatiu i no limitatiu, de tota activitat dirigida a suplantar a qualsevol persona física o jurídica, o dirigida a interferir, violar, alterar o desconnectar el sistema, servidors, xarxes o continguts. Així com, en tot cas, abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats al portal.

Com a conseqüència, l'Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola es reserva el dret a excloure a l'usuari que incompleixi les condicions d'accés i ús a www.santjuliadecerdanyola.cat, sense previ avís i a adoptar totes les mesures que consideri oportunes en cada moment, per tal d'evitar les activitats i conductes descrites.

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola CIF: P0831100C Local Municipal, s/n
Tel. 938 227 667 Fax 938 227 669 st.juliac@diba.cat - Avís legal - Accessibilitat
Diputació de Barcelona