dissabte, 21 - d’octubre - 2017 | usuaris actius: 271 | 7068242 visites
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Les últimes notícies

Els titulars que fan referència a Sant Julià i a la comarca.

 • Nota de Premsa Fira-Faia titular del: 14-12-2016
  Nota de Premsa Fira-Faia

  La 1a. edició de la fira d’artesans de Sant Julià de Cerdanyola, la “Fira-Faia”, ha estat tot un èxit segons la valoració que en fa l’Ajuntament com a organitzador, els artesans i els visitants amb els que s’ha parlat.

  Amb un total de 15 parades entre agroalimentàries i d’artesans de la comarca i algun de comarques veïnes, la plaça de l’església de Sant Julià de Cerdanyola feia goig com poques vegades. La bona resposta de la gent i la predisposició dels artesans a participar-hi va fer que la plaça quedés plena de gom a gom.

  El fet de poder veure un tast de la festa de la Fia-Faia, que per celebrar-se el dia que es celebra, el 24 de desembre, potser no és fàcil per tothom de poder-hi assistir, va fer que a la plaça no hi càpigues ni una agulla.

  Dins dels actes programats també hi havia la presentació del record de la fia-faia encarregat per la penya blaugrana de Sant Julià de Cerdanyola a l’artesana Carme Revelles de Bagà.

  Van fer la presentació, amb breus parlaments, l’Alcalde Agustí Elias, el president de la penya Blaugrana Jordi Casals i va tancar-la l’artesana creadora del record, la Carme Revelles.

  Els nens i nenes també hi van tenir un paper important, van ser els artífexs de construir la fia-faia que després cremarien i van ser els protagonistes d’aquesta part de la fira, pujant dalt de l’escenari a cantar i tocar la cançó de la Fia-Faia acompanyats de la professora de música de l’escola Folk del Pirineu, Liv Hallum.

  Per acabar l’Ajuntament va obsequiar a tots els presents amb un tast de formatge amb codonyat i vi de missa, en total unes 700 racions.

  L’èxit de tot plegat ha fet que l’Ajuntament ja tingui data per la 2a. edició de la Fira-Faia que serà el dissabte dia 9 de desembre de 2017.

  Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

 • L'ATM aprova les tarifes dels títols de transport públic per a l'any 2015 titular del: 31-12-2014
  L'ATM aprova les tarifes dels títols de transport públic per a l'any 2015

   Els preus aprovats també afecten a les comarques del Ripollès i el Berguedà, que a partir del gener formaran part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona. La inclusió d’aquestes comarques ha comportat la disminució del preu de les tarifes i la  creació de dos tipus de packs de 10 viatges (de 7 i 4 zones) per als desplaçaments entre el Berguedà i Barcelona i el Berguedà i el Bages.

  • Pack “Berguedà-Barcelona" 52,00€ (7 zones)
  • Pack “Berguedà-Bages” 34,45€ (4 zones)

   
  Els packs, es podran adquirir a l'Administració de Berga d'Alsina Graells i a l'Estació Nord de Barcelona.

   

Fonts de les notícies: Pròpies
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola CIF: P0831100C Local Municipal, s/n
Tel. 938 227 667 Fax 938 227 669 st.juliac@diba.cat - Avís legal - Accessibilitat
Diputació de Barcelona