dissabte, 24 - d’agost - 2019 | usuaris actius: 381 | 13671149 visites
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola
Esteu a:  el municipi > notícies

Les últimes notícies

Els titulars que fan referència a Sant Julià i a la comarca.

 • titular del: 23-10-2017
  Una escultura retrà homenatge a la Fia Faia de Sant Julià de Cerdanyola

  L'Ajuntament impulsa una campanya de mecenatge per finançar el projecte, que ja està en marxa

  Sant Julià de Cerdanyola vol recordar, durant tot l'any, a veïns i visitants la seva festa per excel·lència: la Fia Faia. I és per això -per retre homenatge a la celebració, als qui l'han fet perdurar al llarg del temps i als qui la mantindran en el futur- que l'Ajuntament ha impulsat la creació d'una escultura.

  Més informació

 • Nota de Premsa Fira-Faia titular del: 14-12-2016
  Nota de Premsa Fira-Faia

  La 1a. edició de la fira d’artesans de Sant Julià de Cerdanyola, la “Fira-Faia”, ha estat tot un èxit segons la valoració que en fa l’Ajuntament com a organitzador, els artesans i els visitants amb els que s’ha parlat.

  Amb un total de 15 parades entre agroalimentàries i d’artesans de la comarca i algun de comarques veïnes, la plaça de l’església de Sant Julià de Cerdanyola feia goig com poques vegades. La bona resposta de la gent i la predisposició dels artesans a participar-hi va fer que la plaça quedés plena de gom a gom.

  El fet de poder veure un tast de la festa de la Fia-Faia, que per celebrar-se el dia que es celebra, el 24 de desembre, potser no és fàcil per tothom de poder-hi assistir, va fer que a la plaça no hi càpigues ni una agulla.

  Dins dels actes programats també hi havia la presentació del record de la fia-faia encarregat per la penya blaugrana de Sant Julià de Cerdanyola a l’artesana Carme Revelles de Bagà.

  Van fer la presentació, amb breus parlaments, l’Alcalde Agustí Elias, el president de la penya Blaugrana Jordi Casals i va tancar-la l’artesana creadora del record, la Carme Revelles.

  Els nens i nenes també hi van tenir un paper important, van ser els artífexs de construir la fia-faia que després cremarien i van ser els protagonistes d’aquesta part de la fira, pujant dalt de l’escenari a cantar i tocar la cançó de la Fia-Faia acompanyats de la professora de música de l’escola Folk del Pirineu, Liv Hallum.

  Per acabar l’Ajuntament va obsequiar a tots els presents amb un tast de formatge amb codonyat i vi de missa, en total unes 700 racions.

  L’èxit de tot plegat ha fet que l’Ajuntament ja tingui data per la 2a. edició de la Fira-Faia que serà el dissabte dia 9 de desembre de 2017.

  Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Fonts de les notícies: Pròpies
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola CIF: P0831100C Local Municipal, s/n
Tel. 938 227 667 Fax 938 227 669 st.juliac@diba.cat - Avís legal - Accessibilitat
Diputació de Barcelona