dissabte, 24 - d’agost - 2019 | usuaris actius: 374 | 13671167 visites
Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Rutes i passejades

A continuació us detallem algunes de les rutes més interessants que es poden dur a terme prenent com a punt de partida el nostre poble. El conjunt de l'àrea que comentem comprèn aproximadament un rectangle, els costats oest i nord del qual estan formats pel gran colze que fa el Llobregat a la Població de Guardiola de Berguedà, el costat sud del rectangle esta constituït per una línia imaginària que va de Malanyeu a Sant Jaume de Frontanyà i el costat est per una altra línia que uneix Sant Jaume de Frontanyà i La Pobla de Lillet.

Dins d'aquest rectangle hi ha multitud de camins a peu, moltes pistes forestals i ben poques carreteres. De fet, de carreteres asfaltades només hi ha les que ascendeixen a Sant Julià de Cerdanyola, a Malanyeu, a Sant Jaume de Frontanyà, a Falgars, i la que uneix Sant Julià de Cerdanyola amb aquest darrer santuari de la Pobla de Lillet, que són els nuclis habitats que se situen en els marges del gran nus muntanyós de la Clusa, que arriba fins als 1.766 metres d'altitud.

Per al seu comentari esquemàtic, sempre des de el punt de vista de Sant Julià de Cerdanyola, hem enfocat l'àrea en diverses direccions, que conformen les rutes que expliquem en aquesta web. El fet d'explicar aquestes 8 rutes no vol dir pas que siguin les úniques, pero deixem al visitant la possibilitat de descobrir les altres.

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola CIF: P0831100C Local Municipal, s/n
Tel. 938 227 667 Fax 938 227 669 st.juliac@diba.cat - Avís legal - Accessibilitat
Diputació de Barcelona